Frågesport 29 oktober

Nu är årets upplaga av frågesporten avklarad.
Frågesporten som Södra Vings Hembygdsförening står för. I år är det femte gången.
Vi bjöd in alla föreningar i S.Ving, och alla ville vara med.
De är SPF, Hökerum Boule, Coro Nova, Samhällsföreningen,Svenska kyrkan, SVIF, Varnums Hembygdsförening, Härna Lawn Tennis Club och Equmeniakyrkan Hökerum.
Frågorna gjordes av Inger Johansson, Birgit Gustavsson, Kerstin Håkanson och Gunvor Lundgren. Vi har 14 frågor av olika svårighetsgrad, en del mycket lätta och en del lite klurigare. Ny domare för i år var Konrad Samuelsson. Konferencier var Mona Levenby.
Hon är den som läser frågorna och underhåller med roliga historier.
Efter 7 frågor är det dags för kaffepaus med smörgås och en god kaka. Sedan fortsätter vi med 7 frågor till.
Vinnare blev Equmeniakyrkan med 12 poäng, därefter fyra lag med 11poäng,nämligen Härna Lawn Tennis Club, Samhällsföringen, Varnums Hembygdsförening och SVIFFörsta pristagarna fick ett halsband med en stav, som var graverad med ”Mästare 2015”. Övriga deltagare fick var sin ljuslykta.

Vi hoppas att alla både tävlande och publik hade en trevlig kväll.

Gunvor Lundgren

Tryck på nedanstående länk för att komma till lite bilder.

Frågesporten 29