Nationaldagsfirande vid Bogastugan

Nationaldagsfirande

Södra Vings hembygdsförening firade nationaldagen som traditionen bjuder den 6 juni vid Bogastugan.

Firandet började med att Lennart Johansson hälsade välkommen till dagens gästtalare men även till Alice och Vera Weibull som framförde härlig flöjtmusik, både som inledning och avslutning på kvällens firande. Fd. kommunchefen med rötter från vår bygd, Karl-Erik Claesson var kvällens gästtalare och pratade om det som påverkar oss globalt samt om vikten av att samarbeta i alla former vilket kan skapa otroliga evenemang som världscupen på skidor i Ulricehamn till det minsta evenemang i din lokala förening. Carl-Erik påtalade vikten av det lokala engagemanget och hänvisade till vår förening som skapat ett stort intresse i vår bygd och fått många fina utmärkelser.