Frågetävlingen 2018

Då var årets frågetävling mellan lokala föreningar avgjord.

Nio lokala lag deltog och svarade på 14 frågor under ledning av en proffsig konferencier Anders Samuelsson.
Det var en stor variation och svårighetsgrad på kluriga frågor som lagen fick gnugga sina hjärnor om. I halv tid var det helt jämt mellan tre, fyra lag. När alla 14 frågor var ställda var det två lag på lika poäng och skiljefrågor fick tas till. Nu räckte med en skiljefråga där LRF stod som segrare vid årets frågetävling. Ett domarlag bestående av Anders Nyström, Anders Pettersson och Conrad Samuelsson såg till att allt gick rätt till.
Årets tävling som är den 7:e i ordningen var  mycket välbesökt och serveringsgruppen hade som vanligt ordnat med goda mackor och hembakat i pausen. Nu blir det att ladda för nästa års upplaga av denna attraktiva frågetävling som Södra Vings hembygdsförening ordnar.

Bilder från dagens tävling finns på hemsidan under mediagalleri och bilder