Söndagscaféet vid Bogastugan har startat. Välkomna!

Hembygdsföreningens  söndagscafé vid Bogastugan, Tolkabro,  är öppet  samtliga söndagar i juli månad.    Här i  kulturell och vacker miljö  och med Tolkens glittrande vattenspegel ges möjlighet att stanna upp, möta människor från bygden och njuta av kaffe/te  med dopp. Dessutom är föreningens  sommarutställning  öppen som i år är inriktad på att försöka dokumentera namn på åkerskiften och platser inom Södra Ving. Föreningens olika arbetsgrupper har ansvaret respektive söndag varför innehåll i såväl fikautbud som kringaktiviteter  kan variera.

Under den första söndagen, den 7 juli, erbjöd torpkommittén  ljuvligt sommarväder, hembakat  fikabröd och tipspromenad för vuxna och barn. Ett 50-tal besökare hittade detta  ett av bygdens smultronställe.