Midsommar vid Bogastugan, anno 2013

Midsommarafton firades  enligt traditionellt manér med  lövning av midsommarstång och efterföljande dans kring stången under ledning av vår husspeleman Lars- Åke Claesson.
Det var många som ville vara med,  uppskattningsvis var vi drygt 350 personer som skrattade,  dansade,  fikade med jordgubbstårta, besökte sommarutställningen  och  njöt av gemenskapen,  alla på sitt sätt. Extra roligt är naturligtvis att så många barn var där.  Festligheterna kunde genomföras i närmast tropisk värme och  ömsom synbar sol trots
SMHI´s  hot om regn.

Till midsommardagens friluftsgudstjänst hade regnet anlänt varför valet att hålla till inomhus i den vackert midsommardekorerade  Bogastugan inte var svårt.  Med ett 50-tal besökare genomfördes gudstjänsten av  Beatrice Yngvesson och med musik och sång av Jimmy Sjölund och Arne Johansson. Högtiden avslutades med välsmakande kaffe och dopp.

Ett stort tack till alla som deltagit  och möjliggjort årets fina midsommarfirande vid Bogastugan.
Nedtecknat av Ingrid Öhlund